Gardio på galan Security Awards 2013

Security Awards 2013 vinnareSå har då Security Awards 2013 avgjorts.

Folk från vitt skilda delar av branschen samlades på ett väldigt trevligt event på Café Opera för mingel och ett glas vin. Först anlände de nominerade, och en stund senare alla andra. Alla väntade såklart spänt på vilka som skulle få gå upp så scenen för att ta emot pris och jubel, och många filade nog i hemlighet på vad man skulle säga om man fick mikrofonen under näsan däruppe på scenen.

Security Awards är en branschgala som pågått ett antal år, där olika jurygrupper med kunniga branschrepresentanter nominerar kandidater och sedan utser vinnare i de olika priskategorierna. Totalt 14 priskategorier samt lite stipendier delades ut, så väntan på resultatet i kategorin ’Årets säkerhetsrookie’ kändes oändligt lång… Motståndarna i vår kategori var grundaren till säkerhetsföretaget Ganeida, samt Missing People. Missing People har ju synts och hörts om överallt på senare tid så vi hade väl egentligen ingen större förhoppning om vinst. Men hoppas kunde man ju…

De nominerade

Efter lång väntan så var det då till sist dags för vår kategori, Årets Säkerhetsrookie. I vad som kändes som oändligt långsam mak gick förra årets säkerhetsrookie upp på scenen för att presentera kategorin, och till slut började speakerrösten läsa upp juryns motivering.

Med initiativförmåga, visst mod och stort engagemang har Årets säkerhetsrookie velat möta ett befintligt behov….

Äh fasen det är Missing People…

….och visa att det lilla kan ta plats i det stora – och att den blygsamma kan bjuda upp till dans och skapa förutsättningar för ett modernt tänk.

Eller, jo kanske ändå? (Vaddå blygsamma förresten..?)

Det är ett vinnande koncept att våga stå för enkelhet och smarta lösningar.

Men. Det där ÄR ju vi!

Och vinnaren är….. tyssssssssssstnad…… (Vad skall jag säga på scenen…?)

GARDIO!

Jaaaaaaaa!

Gardio vinnare av branschpriset Årets Säkerhetsrookie Security Awards 2013Segervandring upp på scenen, ryggdunkar på vägen, och få en kram av konferencieren och chefredaktören på Skydd & Säkerhet, Lotta Eriksson. Får en mikrofon under näsan: ”Bla bla bla. En tjänst som användarna skall älska att använda varje dag. Bla bla bla. Alltid nära hem. Bla bla. Halva kostnaden mot vanliga hemlarm. Bla bla bla…”

Jätteroligt! Och det näst roligaste var att när vi ropades upp så vände sig en person om till min kollega Alex och sade ”Jag satt i juryn för detta priset. Jag röstade på er för jag tycker det ni gör är jättehäftigt!”.

Security Awards bucklan

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter

6 reaktioner på ”Gardio på galan Security Awards 2013”

  1. Henrik Ahlen

    Grattis, välförtjänt!
    Hur var minerna på Securitas och de andra gamla jättarna?

    1. Tack för det Henrik, det värmde…!
      Såg inte dem där, men det var väldigt många glada tillrop från många. Och det är ju jätteroligt!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen