Gardio utsedd till ’Årets Säkerhetsrookie’ vid Security Awards 2013

Tidningen Skydd & Säkerhet arrangerar varje år branschgalan Security Awards för att med utmärkelser i olika kategorier lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Målsättningen är sätta strålkastarljuset på företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling. En av kategorierna är 'Årets Säkerhetsrookie', som tilldelas ett nytt eller omdanat företag inom säkerhet som har rönt framgång på kort tid, alternativt en person i säkerhetsbranschen som framgångsrikt har inlett en karriär eller tagit sitt arbete, eller sin uppdrags/arbetsgivare, till nya höjder. De nominerade i denna kategori var Johan Östlund från Ganeida Security, Missing People, och Gardio.
s-a-2013
Gardio vinnare av branschpriset Årets Säkerhetsrookie Security Awards 2013

Tidningen Skydd & Säkerhet arrangerar varje år branschgalan Security Awards för att med utmärkelser i olika kategorier lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Målsättningen är sätta strålkastarljuset på företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling.

En av kategorierna är ’Årets Säkerhetsrookie’, som tilldelas ett nytt eller omdanat företag inom säkerhet som har rönt framgång på kort tid, alternativt en person i säkerhetsbranschen som framgångsrikt har inlett en karriär eller tagit sitt arbete, eller sin uppdrags/arbetsgivare, till nya höjder. De nominerade i denna kategori var Johan Östlund från Ganeida Security, Missing People, och Gardio.

Juryn för detta priset bestod av:
Nicklas Johansson, City Protection Group
Monica Hallin, vd och konsult AB
Kristiina Mellin, Accenture/ASIS
Johan Söderström, Gothia Protection Group
Sven Klockare, Bravida Fire & Security
Peter Bergström, PAS Card
Lotta Eriksson, Skydd & Säkerhet

Juryn utsåg Gardio till vinnare med motiveringen:

Med initiativförmåga, visst mod och stort engagemang har Årets säkerhetsrookie velat möta ett befintligt behov och visa att det lilla kan ta plats i det stora – och att den blygsamma kan bjuda upp till dans och skapa förutsättningar för ett modernt tänk. Det är ett vinnande koncept att våga stå för enkelhet och smarta lösningar.

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen