Kolla vad som händer därhemma just nu med Gardio Titta Nu

Med Gardio Titta Nu kan Du kolla hur det ser ut därhemma just nu, om strykjärnet är urdraget, blommorna vissnat, eller om fönstret är öppet.

Hej där,

idag har vi släppt en funktion som många frågat efter under lång tid, nämligen möjligheten att logga in på Mina Sidor via dator eller mobil och kolla hur det ser ut därhemma just nu. Vi kallade innan denna funktion för ’Live View Light’, men på svenska blev det istället ’Titta Nu’.

Med Titta Nu kan Du gå in på datorn eller mobilen och kolla hur det ser ut därhemma just nu, om strykjärnet är urdraget, blommorna vissnat, eller om fönstret är öppet.

Titta Nu är en rolig funktion med massor av spännande möjligheter, tex med utomhuskameror för att kolla båten på landet etc. Men samtidigt är den ju känslig om man missbrukar den, så därför sätter vi upp olika spärrar för hur och när den kan användas. Därför kan Du nu endast titta in i hemmet när det är pålarmat, dvs när ingen är hemma. Du kan inte titta när det är avlarmat, dvs när Du eller familjen är hemma. Vi har dock vissa kunder som har speciella krav och vill kunna titta närsomhelst, och då får Du kontakta kundtjänst speciellt för att öppna den funktionen. Under INSTÄLLNINGAR på Mina Sidor ser Du exakt hur Titta Nu är inställt för Ditt larm.

Titta Nu-knappen blir tillgänglig på Mina Sidor så snart Du uppgraderat larmet, och vi rullar ut denna uppgraderingen till kunder stegvis under kommande vecka. Kika efter UPPGRADERA-knappen på Din larmpanel…

Titta Nu kommer att utvecklas efterhand som vi får feedback från Dig. Tex med olika möjligheter att sätta spärrar för vem som kan kolla och när etc. Klicka gärna här för att gå in på forumet och kommentera om Du har idéer eller önskemål!

Tryck på Titta Nu-knappen på Mina Sidor för att se vad som händer därhemma just nu!
Tryck på Titta Nu-knappen på Mina Sidor för att se vad som händer därhemma just nu!
Under INSTÄLLNINGAR ser Du vad som gäller för Titta Nu på Ditt larm
Under INSTÄLLNINGAR ser Du vad som gäller för Titta Nu på Ditt larm

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen