Mobilapp för Gardio nu på Google Play!

Gardio-appen ringer så Du vet om larmet går, och gör det enkelt att snabbt kolla vad som hänt.
Gardio-appen ringer så Du vet om larmet går, och gör det enkelt att snabbt kolla vad som hänt.

Mobilapp för Android-mobiler

Mobilapp för att hantera Gardio-larm finns nu äntligen på Google Play. Vi rekommenderar starkt alla Gardio-användare som har Android-telefon att skaffa den! Du får enkel access till Mina Sidor från mobilen, och om larmet går därhemma så ljuder en ringsignal på Din mobil och widgeten blir röd, så att Du aldrig missar ett larm. Med ett enda klick så vet Du vad som pågår med bilder, och med ett klick till så tar Du beslut om vilken åtgärd Du vill göra. Larma av (för att Du kan se att det är farmor som glömt koden), markera som falsklarm (för att Du ser att det är katten som klättrat i julgranen), eller skicka till larmcentralen (för Du ser att det är en okänd person rör sig i Ditt hem). Gardios mobilapp gör det ännu enklare att ha nära hem!

Skaffa Android-appen här:

Skaffa mobilapp för Gardio på Google Play

Vi vill gärna ha Din feedback på mobilappen, och Dina önskemål på vad mer för funktioner Du tycker vore värdefulla. Kommentera gärna i vårt användarforum!

Mobilapp för iPhone mfl

Använder Du iPhone eller Windows Phone så kan Du hantera larm, larma på och av etc från mobilen också, även om det inte finns någon nedladdningsbar mobilapp till dessa ännu. Du sparar enkelt bokmärket till Gardio Mina Sidor på startskärmen, och eftersom Mina Sidor är gjorda med s.k. responsiv design så anpassar de sig fint till Din mobil eller iPad så att det ser precis lika bra ut som en nedladdningsbar mobilapp, och har alla funktioner som finns på Mina Sidor på Din dator.

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen