Så funkar det

Live HD-bilder i mobilen

Med Gardio kan du se hur det ser ut hemma genom live HD-bilder i mobilen och på webben. Du ser direkt vad som händer vid larm och kan bestämma åtgärd. Rörelser markeras med grön ruta direkt i bilden för att det skall vara enkelt att se vad som hänt. Du kan även titta till hur det ser ut därhemma just nu med Titta Nu-knappen.

Brandlarm direkt i mobilen

Brandlarm direkt i mobilen. Få larm med live-bilder i mobilen om någon av dina brandvarnare aktiveras. Du kan använda de brandvarnare du redan har tack vare Gardios unika ljudalgoritm, som lär sig känna igen ljudet från dina brandvarnare. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt.

Brandlarm direkt i mobilen

Brandlarm direkt i mobilen. Få larm med live-bilder i mobilen om någon av dina brandvarnare aktiveras. Du kan använda de brandvarnare du redan har tack vare Gardios unika ljudalgoritm, som lär sig känna igen ljudet från dina brandvarnare. Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt.

Avancerad kamera

IP-kamera med HD-upplösning (1080x720), husdjursfilter, mörkerseende och motorstyrning med sekretessläge. Med Gardio får du en av marknadens mest avancerade kameror. Intelligent videoanalys spårar alla rörelser i bilden och avgör vilka som kan vara en människa, samtidigt som IR-detektering känner av varma objekt som rör sig. Kombinationen ger mycket robust detektering som bara larmar när det verkligen behövs. 30 bilder/sek krypteras till centralenheten.

Utvecklat för dig som har husdjur

Larma på när du är borta – även om din bästa vän är hemma. Gardio har en algoritm som känner av just ditt djur. Du ställer själv in kameran efter ditt husdjur, sedan anpassar sig larmet. Dessutom kan du ju titta till din vän därhemma när du är borta. Gardio används av katt- och hunddagis samt djurägare över hela Sverige.

Utryckning vid inbrott ingår

Om du eller någon annan i hushållet trycker på den röda larmknappen i mobilen eller datorn sker en väktarutryckning. Ditt Gardiolarm kopplas till Nokas, en av Sveriges och Skandinaviens främsta larmcentraler som har ett väl utbyggt nät av väktare runtom i landet.

Det sociala hemlarmet

Bjud enkelt in vännen, grannen eller mamma att vakta ditt larm – perfekt när du är bortrest eller inte kan ha mobilen på. Om larmet går får dina larmvakter en notifiering i mobilen. De kan då se bilder på vad som hänt och bestämma åtgärd. Eller kika över staketet. Det är grannsamverkan på riktigt.

Full sekretess

Din kamera, ditt hem, dina bilder. Vi tar din integritet på stort allvar och systemet är byggt från grunden för högsta säkerhet. Kameran tittar automatiskt bort när du larmar av så att du inte behöver känna dig bevakad. Du väljer vem som får tillgång till dina bilder under Mina Sidor. Larmcentralen kan bara se bilderna när du tryckt på larmknappen.

Köp idag, larmat imorgon

Larmet är förinstallerat och du monterar det enkelt själv på en halvtimme med hjälp av den illustrerade kom-igång-guiden. Behöver du så finns även guidefilmer och telefonsupport. Allt ingår – det enda du behöver är en skruvmejsel och en stol. När du är klar kvalitetskontrollerar vi din installation. Det har aldrig varit enklare att känna sig trygg.