Fältsäljare (region väst) -> tillsatt!

Vill du ha ett spännande heltids- eller extrajobb med utmanande tävlingar och en chans att tjäna bra pengar? Då är detta en chans du inte får missa! Vi gör nu en stor satsning för att nå ut till ännu fler hushåll, och söker fältsäljare för västra Sverige.

Vill du ha ett spännande heltids- eller extrajobb med utmanande tävlingar och en chans att tjäna bra pengar? Då är detta en chans du inte får missa! Vi gör nu en stor satsning för att nå ut till ännu fler hushåll, och söker fältsäljare för västra Sverige. Som fältsäljare är du ytterst viktig för Gardio. Du kommer att representera Gardio i utvalda bostadsområden, och tillsammans med regionsansvarige och kollegor jobba för att uppnå dina mål. Du kommer att besöka utvalda hushåll för att berätta om Gardio och vinna affärer.

Arbetstiderna kan du påverka själv, men eftersom du kommer att besöka privatbostäder är det naturligt effektivast att jobba på eftermiddagar, kvällar och helger.

Lönen är provisionsbaserad, och Gardio betalar såklart dina sociala kostnader och lagstadgad semesterersättning.

Profil

Du är en person med starkt driv, och älskar att skapa kontakt med nya människor.

Det är oerhört viktigt för oss att varje möte med Gardio skall vara en positiv upplevelse och att de som väljer Gardio skall känna sig nöjda med sitt val, så en avgörande egenskap är att du är lyhörd och kan anpassa din kommunikation till den du pratar med.

Det är en fördel om du har tidigare säljerfarenhet, men du kommer att få coaching och vägledning för att lyckas även om du inte har erfarenhet.

Ansökan

Tjänsterna är tillsatta för denna gång, men vi kommer snart att anställa igen så kolla här ibland!

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen