Gardio söker säljchef -> tillsatt

Säljchef som siktar mot stjärnorna… (tillsatt)

… och inte nöjer sig med trädtopparna. Går du och bär något stort inom dig som behöver få utlopp i en miljö som är kreativ, snabbrörlig och utvecklande? Som försäljningschef på Gardio har du chansen att leda vår gemensamma resa mot stjärnorna!

Du kommer utan tvekan att bli en nyckelperson hos oss. Vi befinner oss under väldigt snabb tillväxt, och att öka den tillväxttakten ännu mer är vår högsta prioritet och största utmaning. Jobbet är krävande men mycket utvecklande, och du kommer ha stor frihet att forma och bygga en snabbväxande verksamhet efter dina idéer. Möjlighet till delägarskap finns.

Jobbet innebär…

 • Säljledning innesälj, ledare med ansvar för den operativa ledningen av innesäljarbetet på Gardio, personalfrågor och samarbete med övriga team.
 • Utveckla säljkanaler, ansvar för att skaffa och bygga upp nya säljkanaler såväl som att driva och vidareutveckla våra existerande samarbeten inom retail, teleoperatörer samt villa- och bostadsrättsorganisationer.
 • Event & mässor, planera, genomföra och följa upp mässor och event.
 • Marknadsföring, övergripande ansvar för planering av marknads- och försäljningsaktiviteter, i samarbete med VD och vår mediabyrå VivaMedia.
 • Strategisk planering och budgetering, tillsammans med VD arbeta med strategisk planering och utveckling av Gardio i frågor som rör försäljning och marknadsföring, budgetera samt genomföra de strategiska planer som beslutats.

Du…

 • kan sälja abonnemangsprodukter till konsumenter.
 • kan attrahera duktiga TM-säljare, och få dem att lyckas och växa.
 • kan sälja in Gardio till nya kanalpartners, och hjälpa dem till framgång med att sälja Gardio till sina kunder.
 • kan leda, utveckla och växa en liten säljorganisation till något stort.
 • har en passion för att hitta på och genomföra olika typer av leadsgenererarande marknadsföringsaktiviteter.
 • är inte en stor hövding som måste ha allting serverat, utan du är beredd att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs.

Är du vår nya frontfigur? Då vill vi ha dig här snarast, så maila mig nujobb@gardio.se

Johan Fischer
0704-155 516

Om Gardio

Gardio är ett svenskt spjutspetsbolag som utvecklar och driver en helt ny typ av innovativ hemlarmstjänst som är mycket mer än bara ett larm. Kamerabevakning med HD-bilder i mobilen, sprängfyllt med smarta lösningar och innovativ teknik, kopplat till larmcentral med väktare, och optimerat för att vem som helst skall kunna installera och vara igång inom en timme. Gardio utvecklas oerhört fort och varje dag är fylld med nya spännande utmaningar. Vi ligger på den absoluta framkanten inom mycket av det vi gör, både tekniskt och kommersiellt.

Kontoret ligger i Sollentuna, 5 minuter att gå från Sollentuna station.

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen