Du anpassar ditt larm efter ditt hem

Alla hem är unika. Med Gardio kan du anpassa larmet efter just dina boendeförhållanden. Larmet är förinstallerat när du får det och sätter enkelt upp det på en halvtimme. I appen ser du vad kameran ser så det är enkelt att göra rätt (enklare än att montera en IKEA-hylla). Vi finns på telefon och epost…

Alla hem är unika. Med Gardio kan du anpassa larmet efter just dina boendeförhållanden. Larmet är förinstallerat när du får det och sätter enkelt upp det på en halvtimme. I appen ser du vad kameran ser så det är enkelt att göra rätt (enklare än att montera en IKEA-hylla). Vi finns på telefon och epost om du vill ha hjälp, och du kan även beställa installationshjälp om du trots allt vill att någon gör jobbet åt dig.

Kamerorna skall normalt övervaka entré och övriga ingångar, rum som passeras samt utrymme där du förvarar värdesaker. Du fäster enkelt kamerorna på plats med självhäftande kardborrefästen, och vill du flytta dem så är det enkelt att dra bort dem igen. Du justerar sedan enkelt de motorstyrda kamerorna med piltangenterna i larmpanelen.

Entré och övriga ingångar: Bevaka entré och larmpanel så ser du vem som kommer och går

Vardagsrum: Bevaka rum där man kan ta sig in utifrån. Särskilt utsatt är altandörr och fönster på baksidan där en förövare kan operera ostört.

Genomgångsrum/hall/korridor: Många små rum kan kan täckas genom att istället bevaka genomgångsrummet.

Rekommendation

Normalt rekommenderar vi:

  • en kamera för lägenhet uppe i huset
  • två kameror för lägenhet i markplan med fönster eller balkongdörr där man kan ta sig in
  • 2-3 kameror för radhus och mindre villa

Sedan kan du såklart lägga till så många kameror du vill om du vill hålla koll på källaren, garaget, boden, cykelförrådet…

Kontakta oss nu så syr vi ihop en riktigt bra lösning för dig!