Alltid nära hem med Gardio

Gardio är ett svenskt bolag grundat 2010 med målet att erbjuda fler människor möjligheten att äga ett larm med en ökad trygghet, genom ett utvecklat högteknologiskt larm där du har full kontroll över ditt hem utan krångliga installationer. All kommunikation med larmet kan lätt skötas via din smartphone eller dator/surfplatta och där du, om larmet skulle gå ges möjligheten att med en enkel knapptryckning koppla in väktare och/eller ringa 112, men även ha möjligheten att be grannen, föräldrarna eller vännen titta förbi och stänga fönstret man glömt stänga, släcka ljuset man glömt släcka eller hålla ett öga på barnen som kom hem lite tidigare från skolan.

Ett av  marknadens mest kompetenta/avancerade larm till ett av marknadens bästa pris. Vi kallar kallar det hemlarms-evolution, en tekniskt mer avancerad larmkamera, en enkel gör-det-själv-installation och billigare månadskostnad.

Kamerabevakning ger trygghet genom närhet

Kameraövervakning har revolutionerat säkerhetsbranschen på senare år och finns ju numera överallt i skolor, butiker, på byggen etc. Stora dyra system som kräver tillstånd, inget att ha hemma. Gardio är kamerabevakning till en kostnad som passar hemma hos dig och gjord för att du skall kunna ha kameror utan att det känns svårt eller integritetskränkande.

Men, varför kamerabevakning istället för ett vanligt larm?

Jo, dels kan vi leverera tjänsten till en mycket lägre kostnad för dig genom att du har bilder på vad som händer och därmed slipper en massa onödiga larmcentralsärenden och väktarutryckningar. Men minst lika mycket för att vi tror att trygghet inte bara skapas med larmskyltar och väktare, utan trygghet är att veta. Veta vad som händer, veta om barnen kommit hem från skolan, veta att allt står rätt till i stugan, veta om städfirman kommit, veta om snickaren gått hem.

Med Gardio får du bilder till din mobil och dator så fort något händer. Det handlar om att skapa närhet, närhet till hemmet eller kontoret även när man är borta. Ingen annan hemlarmstjänst på marknaden idag ger dig bilder som du kan se själv, och ingen annan den bildkvalitet som Gardio ger dig.

Gardio och Nokas

Närhet är ju inte allt,  utan du kunna få hjälp om det tråkiga faktiskt skulle hända. Gardio är kopplat till larmcentral som tar hand om problemen som uppstår. Ditt Gardiolarm kopplas till Nokas, som är en av Sveriges och Skandinaviens främsta larmcentraler och med väl utbyggt nät av väktare runtom i landet. Tryggt och enkelt till ett bra pris.

Halva kostnaden jämfört med gammaldags larm

Vi vill göra det möjligt för fler människor att känna sig trygga. Vi använder ny teknik och ger dig kontrollen tillsammans med en interaktiv touchskärm som larmpanel gör det så enkelt att installera och ställa in att du gör det själv på en halvtimme.

Mina Sidor styr du enkelt till vilka som skall kunna logga in, få notifieringar och hantera larm, samt vem larmcentralen skall kontakta i händelse av larm.

Vi utvecklar/köper hårdvara direkt från stora tillverkare och använder surfplattor och kameror som görs i stora upplagor, och kombinerat med Gardios egna högteknologiska mjukvara får du hög prestanda och funktion till låg kostnad. Högupplösta IP-kameror som sensorer och bilder till din mobil gör att du alltid vet vad som hänt, och kan filtrera bort falsklarm vilket ger lägre kostnader för larmcentral och eliminerar onödiga och dyra väktarutryckningar. Gardio vidareutvecklas kontinuerligt med nya funktioner.

Som Gardiokund är du med i en community där du enkelt kan ge feedback, önska nya tjänster och rösta på vad du tycker är viktigast. Det är din omtanke om dina nära och kära som är vår drivkraft. Så att tjänsten blir som du vill ha den. Kika gärna på vårt forum här!

Företaget

Ägare

Gardio är ett publikt företag och ägs av grundarna Sven Hålling och Johan Fischer, de anställda, samt av investerarna Alfvén & DidriksonCoach & Capital, ALMI Invest AB, Viafield AB samt Jonas Hallberg och Jonas Gudmunds (som tidigare grundade och drev Sverigens tredje största larmoperatör Trygga Hem AB). Bolagets revisor är PwC (tidigare Price Waterhouse Coopers).

Ledning

Bolaget drivs av:
Sven Hålling (VD),
samt Ola Herrdahl (CTO).

Kontor

Vi finns på Stupvägen 1, 191 42 Sollentuna.


Kontakta oss gärna