Så här fungerar Gardio hemlarm

Läs om hur Gardio hemlarm fungerar

Live HD-bilder i mobilen

Med Gardio kan du se hur det ser ut hemma genom live HD-bilder i mobilen och på webben. Du ser direkt vad som händer vid larm och bestämmer åtgärd med ett knapptryck. Rörelser markeras med grön ruta direkt i bilden så du enkelt ser vad som hänt. Du får notis med bild i mobilen när barnen kommer hem, och med Titta Nu-knappen kan du kan även titta till hur det ser ut därhemma just nu.

Brandlarm direkt i mobilen

Få larm med live-bilder i mobilen om någon av dina brandvarnare aktiveras. Du ser genast vad som händer när sekunderna är viktiga. Du kan använda de brandvarnare du redan har tack vare Gardios unika ljudalgoritm som lär sig känna igen ljudet från dina brandvarnare.

Tryggt, enkelt och kostnadseffektivt.

Dubbel­detekterande HD-kamera

IP-kamera med HD-upplösning (1MP, 1280×720), husdjursfilter, 10-12 meter mörkerseende och motorstyrning med sekretessläge. Med Gardio får du en av marknadens mest avancerade kameror. Intelligent videoanalys spårar alla rörelser i bilden och avgör vilka som kan vara en människa, samtidigt som IR-detektering känner av varma objekt som rör sig. Kombinationen ger mycket robust detektering som bara larmar när det verkligen behövs. 30 bilder/sek krypteras till centralenheten.

Utvecklat för dig som har husdjur

Larma på när du är borta – även om din bästa vän är hemma. Gardio har en algoritm som känner av just ditt djur. Du ställer själv in kameran efter ditt husdjur, sedan anpassar sig larmet. Dessutom kan du ju titta till din vän därhemma när du är borta. Gardio används av katt- och hunddagis samt djurägare över hela Sverige

Full sekretess

Din kamera, ditt hem, dina bilder. Vi tar din integritet på största allvar och systemet är byggt från grunden för högsta säkerhet. Kameran tittar automatiskt bort när du larmar av så att du inte behöver känna dig bevakad. Du väljer vem som får tillgång till dina bilder under Mina Sidor. Larmcentralen kan bara se bilder när du tryckt på larmknappen.

Skalskydd och zonlarmning

Med Gardio kan du larma på även när du är hemma. Välj med ett par knapptryck att bara aktivera kamerorna som ser ingångarna så kan du gå runt i huset utan att larmet går. Skulle du vakna av att larmet går när du sover så ser du direkt i mobilen vem det är som kommit in i huset. Effektivt skalskydd där du alltid vet vad som händer.

Det sociala hemlarmet

Bjud enkelt in vännen, grannen eller mamma att vakta ditt larm – perfekt när du är bortrest eller inte kan ha mobilen på. Om larmet går får dina larmvakter notifiering i mobilen. De kan då se bilder på vad som hänt och bestämma åtgärd. Eller kika över staketet. Det är grannsamverkan på riktigt.

Utryckning vid inbrott ingår

Om du eller någon annan i hushållet trycker på den röda larmknappen i mobilen eller på datorn sker en väktarutryckning. Ditt Gardiolarm kopplas till Nokas, Skandinaviens näst största bevakningsbolag med tre larmcentraler och ett väl utbyggt nät av väktare runtom i landet.

Läs här vad som händer om larmet går.

Köp idag, larmat imorgon

Larmet är förinstallerat och du monterar det enkelt själv på en halvtimme med hjälp av den illustrerade kom-igång-guiden. Behöver du så finns även guidefilmer och telefonsupport. Allt ingår – det enda du behöver är en pall att stå på när du sätter fast de självhäftande kamerorna i taket, och en liten hammare för att fästa kabelklammer. När du är klar kvalitetskontrollerar vi din installation.

Det har aldrig varit enklare att skaffa trygghet.