Hemlarm med kamerabevakning
i HD-kvalitet

Tryggt hemlarm med mer koll, fria väktarutryckningar och brandskydd. Du ser live vad som händer och larmar med ett knapptryck.

Från 200 kr/mån.

HD-bilder och brandlarm direkt i mobilen, smart dubbeldetekterande kamera, hög sekretess, skalskydd och zonlarmning, inbyggd grannsamverkan och väktarutryckningar.

Hur många kameror behöver jag? Vart ska de sitta? Stoppa inbrott och brand och öka din trygghet med Gardio hemlarm.

Gardio bygger på att du gör lite mer själv. Larmet är förinstallerat och du monterar det enkelt på en halvtimme. Vid larm ser du livebilder och avgör åtgärd. Därför kostar Gardio hemlarm hälften av andra larmtjänster.

Behöver du support kontakta oss på
0775-333 005

Vad tycker andra om Gardio?

Jag gillar verkligen att jag får meddelande med bild i mobilen när barnen kommer hem från skolan!
Känns tryggt att veta att de ser ut att mår bra.

5/5
Anna

Bromma

Vi låser ju knappt dörren hemma så det skulle aldrig falla mig in att skaffa hemlarm för 350 kr/mån som alla andra verkar kosta. Men Gardio kostar rimligt mycket så då var det värt det.

5/5

Per

Luleå

Jag älskar mina hundar. Gardio var det klockrena valet för mig eftersom det inte larmar när hundarna leker, och dessutom kan jag kolla till dem med livekollen från jobbet.

5/5

Stefan

Norrköping

Jag är inte så händig av mig så var lite orolig för att det skulle vara svårt att installera. Men det var enkelt! Och supporten är väldigt hjälpsamma och bra på att förklara.

5/5

Youssef

Malmö

Smarto rekommenderar Gardio larm
Prylguiden Smarto

”Trots att det är en helt annorlunda lösning står sig Gardios larmlösning riktigt bra i konkurrensen – inte minst tack vare enkelt handhavande och installation, men också för att komponenterna håller ovanligt hög kvalitet.”

M3 rekommenderar Gardio larm
Teknikmagasinet M3

”Installationsförfarandet är så enkelt att vem som helst klarar av det utan problem.”

Smartson rekommenderar Gardio larm
Konsumenttestarna Smartson

”En utmanare till de stora aktörerna på marknaden som en av testpiloterna uttrycker det. Kundtjänsten får mycket beröm och det erbjuder en hel del bra funktioner med styrning och HD-bilder i mobilen.”

PC För Alla Bra Val Mars 2018
Datortidningen PC För Alla

”Gardios hemlarmslösning är en smidig och billig variant som gör det enkelt att avslöja falsklarm och undvika onödiga utryckningar.”

Aktuellt

Gardio säljer bredbandstjänster i Open Infras fibernät

Gardio säljer bredbandstjänster till abonnenter i Open Infras fibernät. Leveransen sker i samarbete med Internetbolaget och det finns flera olika paket tillgängliga med kombinationer av bredband, Gardiolarm och virusskydd. Kontakta Gardio kundtjänst för mer information om du har fiber från Open Infra,

Läs mer
Ny iPhone-app till ditt Gardiolarm

Ny iPhone-app till ditt Gardiolarm

En helt ny iPhone-app är nu släppt på AppStore, och kommer att uppdateras automatiskt på din iPhone.Nyheter i denna version: Du kan styra ljudvolym för olika notifieringar individuellt för varje larm du har tillgång till Larmsignalen tystnar så snart du klickar på appen Du förlänger pågående Titta Nu ytterligare 2 min med ett klick Inga […]

Läs mer
Rulla till toppen