Företags­larm med kamera­bevakning för det lilla företaget

Företagslarm och kamerabevakning med full koll. HD-bilder i mobilen och datorn när det händer något på jobbet.

Kamerabevakning och larm med bilder till din mobil

Gardio använder HD-kameror som sensorer, så du får ett företagslarm som är både larm och kamerabevakning i samma paket. Nu får du total koll på vem som rör sig i lokalerna när du inte är där. Undrar du när städfirman kom och gick, eller om det var folk på kontoret igår natt? Med Gardio företagslarm har du koll på alla händelser, med bilder till din telefon och loggbok på Mina Sidor. Händer det något som inte skall hända på kontoret så väljer du själv om du vill ha hjälp av väktare. Larmet kopplas då till Nokas larmcentral med väktare som finns där för dig alla dagar dygnet runt.

Notera att Gardio inte har kontinuerlig inspelning för övervakning i butiker etc (ännu…), utan bilder sparas vid av/pålarmning och vid larm, och du kan även logga in för att titta på live-bilder för att se vad som händer just nu på kontoret.

Enklare att ha koll

Alla på kontoret är användare, men du styr enkelt över vem som får göra och se vad. Nya användare lägger du enkelt till på Mina Sidor, och när någon slutar tar du lika enkelt bort dem igen. Alla användare väljer enkelt sin egen PIN-kod, så nu slipper ni lappen med larmkoder på väggen…

Och du, med Gardio hemma också så får du total koll med en enda inloggning…

Trygghet för mindre pengar

Om du driver ett litet företag och inte inte lägga en massa tusenlappar och tid på att köpa larm, ta dit installatör, och ha ett dyrt abonnemang, så är Gardio företagslarm alternativet för dig. Med Gardio är det både enkelt och billigt hela vägen. Och dessutom en tjänst som du har mycket mer nytta av än ett gammaldags larm!

Rulla till toppen