Inbrottslarm

Skydda dig mot inbrott med inbrottslarm från Gardio!

Inbrotten i Sverige ökar och särskilt under de mörka höst- och vintermånaderna. Att ha ett inbrottslarm med övervakningskamera installerat i sitt hem eller på sitt arbete skänker trygghet och ro. Vi på Gardio sätter högt värde i säkerheten och hos oss kan du köpa inbrottslarm som är välanpassade efter ditt hushålls storlek.

Så funkar Gardios inbrottslarm

När du beställer inbrottslarm från Gardio kan du enkelt välja det larmpaket som passar din boyta bäst. Om det så skall innehålla en, två eller tre HD-kameror – Du väljer själv hur stor del av ditt hushåll du vill ska övervakas. Så oavsett om du vill ha larm till lägenhet, till friliggande villa eller till radhus så är Gardios inbrottslarm en perfekt larmlösning som ger dig bra förstärkning mot inbrott.
Inbrottslarmen från Gardio är billiga, lättinstallerade och enkla att styra. Du styr larmet via en app i mobilen. Via appen kan du koppla av och koppla på larmet med en knapptryckning.
Vill du få livebilder direkt från bostaden? Inga problem!
Med appen får du livebilder direkt till din telefon och har på så sätt full koll på vad som händer i bostaden medan du är borta.
Vill du se så att hunden sköter sig? Gör hantverkaren det som var avtalat? Vill du kanske titta till barnen när de kommit hem från skolan? Med Gardios inbrottslarm är möjligheterna många.

Installera inbrottslarmet

Att installera inbrottslarmet från Gardio är inte svårt och är gjort på mellan 30-60 minuter. I larmpaketet, (som kan beställas direkt i vår shop) ingår HD-kamera, centralenhet, larmskyltar och touchpanel. Vill du se hur smidigt installationen går till? Kika då på klippen i vår youtube-kanal.

Öka tryggheten i din bostad och investera i ett inbrottslarm från Gardio. Du betalar endast 189kr/månad och då ingår fria väktarutryckningar från Nokas.

Vill du läsa mer om våra larmpaket eller våra andra säkerhetsprodukter? Välkommen till vår shop!

Placera ditt Gardio villalarm
Rulla till toppen