Dags att flytta? Grattis till Ditt nya hem

Det är mycket att tänka på när du och din familj skall flytta, vi på Gardio vill gärna hjälpa er att känna er trygga redan första dagen i ert nya hem. ​

Tyvärr är det vanligt med inbrott just vid flytten eftersom det ofta står öppet, olika personer och fordon rör sig runt huset, och de nya grannarna vet inte vem som är vem. Så fixa till säkerheten snabbt, och gör det i god tid!

Nu kan du ordna larm enklare och billigare

Med Gardio slipper du installatörer som skall bokas och väntas på eftersom det är enkelt att sätta upp larmet själv. Och du behöver inte bestämma var sensorerna skall vara innan du möblerat och tapetserat klart, eftersom du enkelt flyttar runt larmkamerorna dit du vill.

Gardio ger dig kontroll, med HD-kameror och bilder i mobilen så du alltid har kontroll på vad som händer. Flyttgubbarna kommit? Stängde de dörren? Var ställde de grejorna? Eftersom du får bilder i mobilen via Gardio-appen så vet du vad som pågår därborta just nu. Och när du har flyttat in så kan du följa vad som händer i ditt hem när du inte är där.

Gardio kostar hälften av andra larm som är kopplade till larmcentral

För 189 kr/mån får du ett uppkopplat larm med fria väktarutryckningar vid inbrott.

Rulla till toppen