Fritids­hus­larm med kamera­bevakning

Med Gardio fritidshuslarm i fritidshuset har du alltid koll på det som händer. Med bilder via din dator eller mobil kan du enkelt hantera ditt larm och incidenter i fritidshuset även om du är långt därifrån, och du kan närsomhelst titta i mobilappen och se bilder på att allt står rätt till i stugan när du inte är där.

Även om du inte har några större värden att stjäla i stugan så vill du inte bli överraskad av att någon annan bott där under vintern utan att du visste om det. Eller komma ut till en stuga fylld av vatten för att det snöat in genom ett trasigt fönster. Eller en älg i poolen…. Har du redan Gardio hemma så kopplas fritidshuset till samma konto så att du kan ha koll på alla dina bostäder (och kanske även kontoret) på ett och samma ställe.

Nu är det äntligen värt pengarna att skaffa larm till stugan! Larmet är väldigt enkelt att installera själv så du sparar kostnader för installatör, och du tar enkelt med dig larmet när du flyttar. Skulle larmet gå så får du HD-bilder direkt i mobilen så du kan välja åtgärd, och eftersom vi då slipper onödiga falsklarmsutryckningar så kostar Gardio fritidshuslarm hälften av andra larmtjänster. Se våra larmpaket här!

Rulla till toppen