Med en passion för försäljning och ’Alltid nära hem!’

Alexanders andra passion
Alexanders andra passion

Hejsan kära läsare, Alexander Chibout heter jag och arbetar här på Gardio som kundansvarig säljare. Jag tänkte presentera mig lite kort eftersom det är hyfsat stor sannolikhet att vi kommer att ha kontakt i någon snar framtid…

Jag kommer från Stockholm och är en glad och social person som älskar att träffa nya människor. Jag har också alltid haft ett stort engagemang för försäljning, och sysslat med det i alla möjliga olika sammanhang. På Gardio får jag verkligen utlopp för båda delarna!

Min andra stora passion i livet är… Att flyga. Jag har under några år tagit kvällskurser för att lära mig allt från säkerhet och meteorologi till att navigera i mörker, och sedan kompletterat med pilotutbildning i Florida för att få kommersiellt certifikat. Jag tar varje chans att flyga allt som går, och det brukar bli några flygningar per år med dom stora grabbarna på Norwegian där jag får fungera som en praktikant.. Så har Du någon jumbojet som behöver flyttas så är det bara att säga till 😉

Nu är ju inte arbetsmarknaden för piloter här hemma sådär lysande just nu, och det kombinerat med att jag satsar på familjen gör att jag får hålla mig på marken i några år till. Eller mer.

Men på Gardio flyger vi fram i hög fart… Här får jag möjlighet att jobba med en fantastisk produkt som jag verkligen tror på och mitt mål är Du skall få känna känslan av ’alltid nära hem med Gardio’!

Och Du… Nu när Du ändå är här. Passa på och tryck på knappen nedan för att spana in ett larm från Gardio till Ditt hem eller företag. Då blir jag glad. Och jag tror Du kommer att bli det också!

 

Bygg Ditt larm nu

 

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen