Gardio kombinerar IR-detektor med intelligent videoanalys för ännu säkrare detektering

IP-kamera med PIRGardios nya generation larmöverakningskamera är en motorstyrd 1MP kamera med integrerad IR-detektor för ännu säkrare detektering av rörelser. Genom att kombinera IR-detektor som identifierar varma objekt som rör sig, med intelligent videoanalys som ser hur det rör sig, var i i rummet, och hur stort objektet är, så uppnås ännu högre robusthet i detekteringen och gör det enklare att välja en bra plats för monteringen. De flesta andra larmsystem behöver normalt installeras av en utbildad och erfaren installatör för att undvika falsklarm tex pga husdjur och soleffekter, men med Gardio är det så enkelt att vem som helst kan göra det själv.

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter

2 reaktioner på ”Gardio kombinerar IR-detektor med intelligent videoanalys för ännu säkrare detektering”

  1. Anders Svensson

    Grymt bra bild, men urusel och mycket dålig infästningsplatta. Hela kameran känns också betydligt ”billigare” i material och utförande jämfört med den tidigare HD kameran, men funktionen är som sagt var suverän.

    1. Hej Anders, de första kamerorna i nya serien hade ett sämre takfäste, bättre på senare leveranser. Dock kan jag inte hålla med dig om byggkvaliteten, det är väldigt rejäl på den nya kameran. Stort steg framåt. Motorstyrningen är snabbare och mer distinkt, bättre videochip, bättre optik, och alla infästningar av enheter inne i kameran är väldigt gediget utförda. Om det är något som du inte är nöjd med så hör av dig så byter vi ut det!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen