Innesäljare / säljande kundtjänst -> tillsatt!

Jobba som säljare hos Gardio! Har du inte sålt innan så lär vi dig. Rolig produkt, trevliga kunder och sköna kollegor, kontakta oss nu! Placering i Sollentuna.

Vi är bara i början av vår roliga och spännande resa. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har höga ambitioner både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga ett snabbväxande företag i en bransch där allt håller på att förändras, då skall du kontakta oss nu!

Roligt sälj

Du kommer jobba med att sälja till förkvalificerade leads som vi redan vet är intresserade av Gardio, och du blir därför nästan alltid mycket positivt bemött och välkomnad när du ringer upp. Du arbetar via telefon, chat, email och forum, och vi vinnlägger oss om att ha de bästa verktygen som finns för att göra säljarbetet roligare och effektivare. Det är väldigt kul att sälja Gardio eftersom det är en tjänst som kunderna gillar och vill ha, och då den bara kostar hälften av konkurrenternas erbjudanden så är det relativt lätt att komma till avslut.

Jobbet är heltids tillsvidareanställning på vårt kontor nära Sollentuna centrum. Det finns även möjlighet att jobba deltid, och isåfall företrädesvis eftermiddag / kväll. Lönen består av en fast del och en del provision.

Profil

Du är en utåtriktad och social person med starkt driv, och älskar att skapa kontakt med nya människor. Det är oerhört viktigt för oss att varje möte med Gardio skall vara en positiv upplevelse och att de som väljer Gardio skall känna sig nöjda med sitt val, så du måste vara lyhörd och en god lyssnare.

Du kommer att få coaching och vägledning för att lyckas som säljare även om du inte har tidigare säljerfarenhet.

Ansökan

Tjänsterna är tillsatta, men vi kommer snart att anställa igen så kolla här ibland!

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen