Teamleader för innesäljare -> tillsatt!

Vi söker dig som jobbar med sälj idag, men vill ta ett steg till och leda/utveckla en grupp av innesäljare. Hos oss har du alla möjligheter att påverka och du kommer jobba nära företagsledningen för att utveckla säljteamet och driva högt säljtryck.

Vi är bara i början av vår roliga och spännande resa. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har höga ambitioner både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga ett snabbväxande företag i en bransch där allt håller på att förändras, då skall du kontakta oss nu!

Roligt sälj

Vårt innesäljteam jobbar främst med att sälja till leads som vi redan vet är intresserade av Gardio, och vi blir därför nästan alltid mycket positivt bemötta och välkomnade när vi ringer upp. Vi arbetar via telefon, chat, email och forum, och vinnlägger oss om att ha de bästa verktygen som finns för att göra säljarbetet roligare och effektivare. Det är väldigt kul att sälja Gardio eftersom det är en tjänst som kunderna gillar och vill ha, och då den bara kostar hälften av konkurrenternas erbjudanden så är det relativt lätt att komma till avslut.

Jobbet

Vi söker dig som jobbar med sälj idag, men vill ta ett steg till och leda/utveckla en grupp av innesäljare. Hos oss har du alla möjligheter att påverka och du kommer jobba nära företagsledningen för att utveckla arbetssätt och etablera ett högt säljtryck. I början kommer du att sälja större delen av din tid, men allt eftersom vi rekryterar kommer du att jobba mer med säljledning. Är du beredd att jobba hårt så garanterar vi att du också kommer ha en rolig och spännande resa med oss.

Jobbet är heltids tillsvidareanställning på vårt kontor nära Sollentuna centrum. Lönen består av en fast del och en del provision.

Profil

Du är en utåtriktad och social person med starkt driv, och älskar att skapa kontakt med nya människor. Det är oerhört viktigt för oss att varje möte med Gardio skall vara en positiv upplevelse och att de som väljer Gardio skall känna sig nöjda med sitt val, så du måste vara lyhörd och en god lyssnare.

Du har erfarenhet av försäljning, telemarketing, kundtjänst eller liknande. I din roll som säljledare kommer du att vara aktiv, krävande och utmana säljarna att ständigt överträffa sig själva, och du skall bygga en grym säljkultur där kundnöjdhet är minst lika viktigt som säljresultat.

Ansökan

Tjänsten är tillsatt!

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen