Gardio söker relationsskapande kundvårdare till vår kundtjänst (tillsatt)

Relationsskapande
kundvårdare till vår kundtjänst

Vill du jobba med det senaste inom smarta tekniska lösningar för säkerhet i hemmet? Gillar du ny teknik och älskar att hjälpa människor med sina tekniska prylar? Då har vi det perfekta jobbet för dig där du får du chansen att utveckla dina talanger på många olika plan.

Jobbet innebär…

Vår kundtjänst är hjärtat i verksamheten då vi brinner för att ge våra kunder en fantastisk upplevelse och trygghet med att ha Gardio. Du jobbar med både inkommande ärenden där kunder behöver hjälp, och proaktivt utåtriktat med att kontakta kunder som kan tänkas behöva hjälp med att komma igång eller förbättra sin installation. Du kommunicerar intensivt via telefon, epost, Facebook och Twitter, och ditt mål är att se till att våra kunder kommer igång snabbt med Gardio och stannar hos oss i många många år. Förutom att vara vårt ansikte utåt så är du även länken till vår produktutveckling för att samla feedback på vad vi skall satsa på för funktioner och förbättringar som kunderna efterfrågar.

Du erbjuds…

  • att arbeta på ett snabbväxande företag med en spännande produkt i en het bransch
  • utbildning i stödsystem och produkt, samt coachning i kommunikation och konsten att övertyga
  • fina kundrelationer med underbara kunder
  • stark gemenskap i ett taggat team

Du…

  • gillar högt tempo och omväxling
  • är förtroendegivande
  • gillar att ta ansvar och vill utvecklas

Är du av det rätta virket? Då vill vi ha dig här snarast, så maila oss nukundkramare@gardio.se

Om Gardio

Gardio är ett svenskt spjutspetsbolag som utvecklar och driver en helt ny typ av innovativ hemlarmstjänst som är mycket mer än bara ett larm. Kamerabevakning med HD-bilder i mobilen, sprängfyllt med smarta lösningar och innovativ teknik, kopplat till larmcentral med väktare, och optimerat för att vem som helst skall kunna installera och vara igång inom en timme. Gardio utvecklas oerhört fort och varje dag är fylld med nya spännande utmaningar. Vi ligger på den absoluta framkanten inom mycket av det vi gör, både tekniskt och kommersiellt.

Kontoret ligger i Sollentuna, 5 minuter att gå från Sollentuna station.

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen