Vi i Villa stort test hemlarm: Gardio prisvärt och pedagogiskt

Tidningen Vi i villa har under våren 2017 gjort ett djuplodande test av fem larmpaket där familjer använde larmen under flera månader. Gardio fick bra betyg och testfamiljen tyckte att Gardio var pedagogiskt och prisvärt. Läs mer om testet här!
Test hemlarm

Test hemlarm

Vi vet att vi har en modern och konkurrenskraftig produkt som verkligen gör svenska hem säkrare i en tid då statistiken visar att villa- och lägenhetsinbrotten tyvärr ökar i nästan hela landet.

Det är ändå alltid lika kul när våra kunder och oberoende bedömare ger oss bekräftelse på det och lyfter fram hur bra Gardio hemlarm faktiskt är.

Tester är inte bara bra för konsumenter utan även vi i branschen ser med spänning fram mot tester som ger svart på vitt på om vi satsat rätt och även visar hur vi står oss i konkurrensen.

Väl genomfört test

Testet som Vi i Villa har gjort tycker vi är riktigt väl genomfört. Larmsystemen med kameror testades av vanliga användare under fem månader i hemmiljö. Alla medlemmar i de familjer som medverkade i testerna involverades. Om det är något vi har jobbat extra hårt för så är det att våra produkter och tjänster ska vara så användarvänliga som möjligt och inte bara något för dem som är tekniskt intresserade.

Enkelt att installera och sköta om i mobilen

Om Gardio hemlarm skrev tidningen bland annat att det är väldigt enkelt att installera med hjälp av den pedagogiska bruksanvisningen. Appen i mobilen är lätt att manövrera när larmet går och när man via sin mobiltelefon vill se vad som pågår i hemmet. Gardio får också beröm för att det är så enkelt att låta grannar och andra betrodda personer övervaka larmet när man själv inte har möjlighet att göra det, kanske för att man befinner sig där det inte finns mobiltelefontäckning.

”Pedagogisk app som är lätt att manövrera för hela familjen”

I testet lyfter Vi i villa fram att även om de flesta köper larmpaket för att gardera sig mot inbrott så ger de även ett mycket gott skydd i samband med brand. Du som användare ser direkt, via övervakningskameran, vad som händer i hemmet och kan därför vidta rätt åtgärd. Ser du att någon olovligen tagit sig in i bostaden larmar du till övervakningsföretaget Nokas som sedan gör en snabb utryckning. Oavsett om det är ett villalarm eller ett lägenhetslarm du är intresserad av så visar testet att vi ligger bra till jämfört med konkurrenterna vad gäller startkostnaden och framförallt på abonnemangskostnaden.

Husdjursfilter

Det enda familjen som utrustats med vårt övervakningssystem tyckte var lite komplicerat är den kalibrering man behöver göra för att ”husdjurssäkra” övervakningskameran. Gardio erbjuder en avancerad funktion som innebär att husdjur kan röra sig fritt i hemmet utan att utlösa larmet. Det är bara att höra av sig till oss så hjälper vi till med de inställningar man kan vilja göra som till exempel hundägare. Här kan du se en video om hur man ställer in husdjursfiltret.

Klicka här för att läsa testet i sin helhet.

Dela gärna inlägget!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Rulla till toppen